Om Vær sikker

Historien bak oss

En verden som vakler...

Vi har laget en nettside om å ha beredskapspakker fordi det er viktig å være forberedt på uventede hendelser. Nødsituasjoner kan skje når som helst, og å ha en beredskapspakke kan hjelpe deg og familien din til å holde seg trygge.

Å ha en god egenberedskap kan gi trygghet og gi deg selvtillit til å iverksette tiltak i tilfelle en krise. Det kan også bidra til å beskytte familien din, hjemmet og eiendelene dine under en nødsituasjon, for eksempel en naturkatastrofe eller strømbrudd.

Ved å bygge denne nettsiden tar vi sikte på å utdanne og informere folk om viktigheten av å ha en beredskapspakke og gi informasjon om hva som skal inkluderes i et sett. Vårt mål er å hjelpe folk til å være bedre forberedt på nødsituasjoner, slik at de kan føle seg trygge og trygge på sin evne til å håndtere enhver situasjon.

Idéen om å lage beredskapspakker startet i det små for over 20 år siden, når miljøutfordringene virkelig begynte å vise sitt ansikt. Men med mange restriksjoner for innførsel av slike til landet, ble det satt på vent.

Verden har dessverre ikke blitt bedre, og nå er det dessverre andre områder som også gjør det viktig å lage beredskapspakker i egne hjem.

Websiden er utviklet av Proleo, for å forenkle det å bygge sitt eget beredskapslager.

En kommende tjeneste...

Egen webshop

Vi har et ønske om å lage egne beredskapspakker, men foreløpig er det vanskelig å oppdrive varer for å sikre en god leveranse. 

Vi venter derfor med dette til vi har fått i gang godt samarbeid med leverandører som kan med sikkerhet opprettholde sikre leveranser.

bilde av bil som er under vann

TA KONTAKT MED OSS I DAG!

Om du har innspill, eller er en leverandør som vil inn på listen vår, ta kontakt.